您现在预览的是: 西安雅众户外体验拓展培训有限公司  (企业管理咨询,户外拓展训练,学生夏令营活动,真人CS实战,等项目就选雅众)
西安雅众企业管理咨询有限公司>>
西安雅众企业学生夏令营公司[www.029tuozhan.com]用心做最好的户外体验培训为您量身定制的户外培训项目使您的孩子能够开阔视野得到最好的军事训练以及最安全的户外训练

西安雅众户外拓展培训公司

15891396273

24小时联系电话吴总:15891396273

您现在所在的位置 首页 > 学员风采展示 > Geological Survey zei dat het inlaatgebied waarschijnlijk
  • 电话:15891396273 电话:15891396273 电邮:371702426@qq.com 公司地址:西安市灞桥区纺织城阳光时代小区B座1101

  • 基地地址:蓝田县

发布时间:2013-09-25 学员风采展示 浏览: 发表评论

olie overvloedig in Alaska’s Cook inlaat

ANCHORAGE, Alaska (Reuters) Het Alaska Cook Inlet-bekken heeft nog steeds potentieel voor overvloedige aardgas- en olie-ontdekkingen, zelfs na moncler outlet https://www.monclersale.nl moncler nederland vijf decennia www.monclersale.nl productie, volgens een moncler uitverkoop federaal rapport dat op dinsdag is uitgegeven, wat duidt moncler jassen heren op potentiële inkomsten voor de staat en meer interesse van ontwikkelaars. Geological Survey zei dat het inlaatgebied waarschijnlijk bijna 19 biljoen kubieke voet moncler outlet sale aan winbaar aardgas houdt, bijna negen keer de laatste schatting en moncler jassen outlet 600 miljoen vaten aan herstelbare ruwe olie.

Het moncler jas outlet nieuwe rapport is veel optimistischer over het resterende aardgas in moncler jas sale de inlaat dan de beoordeling die 16 jaar geleden werd uitgebracht, moncler jas dames sale een verschil dat de USGS toegeschreven heeft aan verbeterde gegevens, nieuwe geologische informatie en betere technologie voor het terugwinnen van olie en gas.

In 1995 schatte de USGS dat Cook Inlet waarschijnlijk moncler heren nog 2,14 biljoen kubieke voet gas achterliet om ontdekt te moncler jassen heren sale worden.

Het nieuwe rapport bevat de allereerste schattingen voor onconventioneel aardgas in Cook Inlet, waarvan het grootste deel steenkoolgas is en dat goed is voor een kwart van de totale geschatte onontdekte aardgasbronnen. Dat was niet opgenomen in het verslag van 1995, omdat het toen niet als verhaalbaar 2018 moncler werd beschouwd.

Het Cook Inlet-bekken, in productie sinds de jaren 1950, is ouder dan de meer vruchtbare noordhelling. Sinds 1958 heeft het Cook Inlet-bassin 1,3 miljard vaten olie en 7,8 biljoen kubieke voet moncler jas heren sale aardgas geproduceerd, volgens de USGS. Olie is voornamelijk verfijnd voor moncler jas dames regionale markten, terwijl aardgas regionale nutsbedrijven heeft aangewakkerd moncler jassen en vloeibaar is gemaakt voor export naar Japan en moncler jassen dames andere landen.

Het nieuwe USGS-rapport komt een moncler outlet week nadat een door moncler dames de staat gesponsorde olie- en gaslease-verkoop moncler jassen dames sale voor Cook Inlet fel geboden was, inclusief $ 9 miljoen van Apache Corp. De totale $ 11,1 miljoen aan hoge biedingen maakte het moncler jas heren de op drie na meest lucratieve Cook Inlet-leaseverkoop in de staatsgeschiedenis..

Politieke leiders van Alaska begroetten het USGS-rapport als goed nieuws voor het volwassen bekken.

de hakken van de afgelopen week sterke verkoop van moncler sale Cook Inlet-leases, boorinstallaties die mogelijk deze zomer naar de inlaat gingen, en nu een hulpbronbeoordeling die de schatting van aardgasreserves van 1995 met bijna een factor 10 vermenigvuldigt, zijn de vooruitzichten sterk voor de industrie in Cook Inlaat, zei senator Mark Begich in een verklaring.

相关推荐
help do my homework

联系电话:15891396273

371702426@qq.com

点击这里给我发消息 点击这里给我发消息